Tegel Hoorn - Tegel Outlet Zwaag - Tegel Outlet Zwaag
Officiele Tegelgrossier
Usp 1 Tegelzwaag
Grote showroom
Usp 2 Tegelzwaag
Vakkundig en ervaren personeel
Usp 3 Tegelzwaag
Vaak uit voorraad leverbaar

Tegels omgeving Hoorn

Tegel Outlet Zwaag mag zich de grootste aanbieder van tegel en sanitair noemen. Dit komt doordat wij bij meer dan vijfendertig fabrieken groots inkopen doen tegen lage tarieven. Dit ziet u direct terug bij onze enorme voorraad en de voordelige prijzen. Dit geldt niet alleen voor een assortiment aan basistegels, maar voor alle moderne en bekende merken. In het plaatsje Zwaag, wat vlakbij Hoorn in Noord-Holland ligt, vindt u Tegel Outlet Zwaag. Behalve onze grote showroom en outlet store, bieden wij u een groot assortiment aan van tegels die direct leverbaar zijn voor gebruik. Op deze manier kunt u direct aan de slag thuis, of uw verkoopwaren uitstallen in uw winkel.

Een goedkope tegel in Zwaag is een goede koop

Een goedkope tegel in de omgeving van Hoorn vindt u bij Tegel Outlet Zwaag. Maar een goedkope tegel betekent bij ons niet dat u het qua kwaliteit moet inleveren, integendeel, het betekent bij ons een goede koop. Doordat Tegel Outlet Zwaag groots inkoopt bij meer dan vijfendertig fabrieken, kunnen wij altijd een lage prijs bieden, juist ook voor de bekende merken. Omdat wij ruim dertig jaar ervaren zijn in het inkopen en verkopen van tegels, weten wij wat er speelt. De medewerkers van Tegel Outlet Zwaag helpen u graag in uw zoektocht voor de perfecte afwerking van uw keuken, badkamer of vloer.

Contact voor de goedkoopste tegel in de omgeving van Hoorn

Neemt u gerust contact op voor een mega tegel bij Tegel Outlet Zwaag. Onze outlet store met enorme voorraad en de uitgebreide showroom bevinden zich in Zwaag, vlakbij Hoorn. Hier kunt u vrijblijvend informatie inwinnen, prijzen bekijken en advies ontvangen van de kenners . Wij zien u graag terug bij de grootste leverancier voor uw tegels en sanitair benodigdheden, Tegel Outlet Zwaag.