Waarom ons - Tegeloutlet Zwaag - Tegel Outlet Zwaag
Officiele Tegelgrossier
Usp 1 Tegelzwaag
Grote showroom
Usp 2 Tegelzwaag
Vakkundig en ervaren personeel
Usp 3 Tegelzwaag
Vaak uit voorraad leverbaar
Waarom ons – Tegeloutlet Zwaag

Over Tegel Outlet Zwaag

Tegel Outlet Zwaag kent het antwoord op al uw vragen over tegels, verkrijgbaar in Hoorn en omstreken. Wij zijn dé leverancier voor particulieren en bedrijven met meer dan dertig jaar ervaring. Doordat wij onze tegels altijd laag bij de fabrieken inkopen, kunnen wij u ook voor de bekende merken een lage prijs aanbieden. Natuurlijk blijft de kwaliteit ook onze garantie, doordat wij enkel werken met specialisten in de tegelbranche. Onze medewerkers bieden u een uitstekende service met een kosteloos totaaladvies voor de doe-het-zelver en persoonlijke aandacht voor iedere winkelier. Wij importeren zelf veel producten om zo exclusiviteit en scherp geprijsde tegelsoorten te kunnen aanbieden. Komt u gerust eens kijken in onze showroom en outlet, waar u direct een goede indruk krijgt van de kwaliteit van Tegel Outlet Zwaag.

Showroom voor tegels in Hoorn

Onze showroom voor tegels ligt in Zwaag, bij Hoorn. Daar vindt u ons zeer vakkundig personeel met meer dan dertig jaar ervaring. Wij laten u graag zien wat er mogelijk is op het gebied van tegels en sanitair. Tegel Outlet Zwaag biedt alle denkbare modellen en merken aan zodat u bij ons altijd slaagt. Veel van onze tegels zijn direct uit voorraad leverbaar, zodat u er direct thuis of in uw bedrijf mee aan de slag kunt. Wilt u zelf de tegels verwerken tot een vloer of een prachtige betegelde badkamer, dan helpen wij u graag op weg met de gratis totaalservice Doe-het-zelf.

Bezoek in Hoorn de showroom van tegels

Komt u gerust eens langs en bezoek onze showroom van tegels in Hoorn. Onze outlet met enorme voorraad en de uitgebreide showroom, bevinden zich in Zwaag, dit ligt vlakbij Hoorn. Hier kunt u vrijblijvend informatie inwinnen, prijzen bekijken en advies ontvangen van onze kenners. Wij zien u graag terug bij de grootste leverancier in tegels, Tegel Outlet Zwaag.