Goedkope Vloertegels | Vaak uit voorraad leverbaar | Tegel Outlet Zwaag
Officiele Tegelgrossier
Usp 1 Tegelzwaag
Grote showroom
Usp 2 Tegelzwaag
Vakkundig en ervaren personeel
Usp 3 Tegelzwaag
Vaak uit voorraad leverbaar

Prijs

tot

Afmetingen

Kleur

Vloertegels

Als u uw badkamer, keuken, of welk vertrek dan ook geheel verbouwt, kunt u natuurlijk niet om vloertegels heen. Tegel Outlet Zwaag biedt u een ruime keuze uit vloertegels van verschillende afmetingen, kleuren en structuren. Bestel uw vloertegels snel & eenvoudig bij Tegel Outlet Zwaag

40 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Bent u op zoek naar een goedkope tegel?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim 30 jaar ervaring in de tegelbranche bieden wij u een persoonlijke service, op maat gemaakt adviezen en een grote verscheidenheid aan tegels welke vaak uit voorraad leverbaar zijn.

Online collectie

Op onze site treft u slechts een kleine collectie van onze vloertegels aan. Heeft u in onze showroom tegels gevonden en ziet u deze niet online? Neem dan contact met ons op! Ziet u juist online een mooie tegel? Twijfel niet en bezoek onze showroom om deze in echt te bekijken.

Bekijk de tegels bij onze showroom in Zwaag

We begrijpen dat het lastig is om in te beelden of de tegel die u online ziet ook echt de juiste is. Een tegel moet je namelijk ervaren, voelen en gewoon zien! Dan krijgt u pas een goede indruk van de tegel. Daarom hebben wij een showroom met een grote variatie aan tegels. Kleine decoratieve tegels die doen denken aan vroeger of kies juist voor een grote tegel met marmerlook. Ook de outlet is een kijkje waard, hier vindt u tegels en sanitair voor scherpe prijzen. Bezoek ons aan de factorij in Zwaag, we helpen u graag!

Verzendkosten

Wilt u online tegels kopen? Bestellingen met een minimale bestelwaarde van €750,- worden gratis verstuurd binnen Nederland! Voor bestellingen tot €750,- zijn de bezorgkosten afhankelijk van het product. Kleinere artikelen kunnen via PostNL worden bezorgd, hiervoor zijn de kosten binnen Nederland €9,50. Voor de grotere artikelen zijn de verzendkosten voor Nederland €57,50.Indien u nog vragen heeft of graag advies wilt, vul dan het contactformulier in of bezoek onze showroom.

Bekijk ook onze andere producten

Naast vloertegels hebben wij ook een groot assortiment van tegels. Denk aan ouderwetse siertegels, tegels met een marmer- of juist houtlook. Een selectie van onze producten vindt u op onderstaande pagina's: