Sanitair Hoorn - Tegeloutlet Zwaag - Tegel Outlet Zwaag
Officiele Tegelgrossier
Usp 1 Tegelzwaag
Grote showroom
Usp 2 Tegelzwaag
Vakkundig en ervaren personeel
Usp 3 Tegelzwaag
Vaak uit voorraad leverbaar
Sanitair Hoorn – Tegeloutlet Zwaag

Sanitair Hoorn

Tegel Outlet Zwaag uit Hoorn biedt behalve tegels ook een enorm assortiment aan sanitair aan. Wij verkopen en leveren 90% van al het sanitair dat op de Nederlandse markt te verkrijgen is. Daarbij importeren wij gemakkelijk exclusiviteit door onze connecties in de tegelbranche. Wij hebben dertig jaar ervaring in de in- en verkoop van alles wat met sanitair te maken heeft. U mag daarom kwaliteit, service en messcherpe prijzen van ons verwachten. U kunt als bedrijf en als particulier bij ons terecht voor wandtegels, vloertegels en sanitair. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn wij de groothandel en specialist in tegels, maar dit neemt niet weg dat behalve de naam, onze gehele voorraad uit alles bestaat wat u nodig heeft voor uw badkamer, vloer of keuken. Tegel Outlet Zwaag is een onderneming van formaat, en heeft zich ontwikkeld tot een ware totaalspecialist voor al haar klanten.

Tegel Outlet Zwaag uit Hoorn en sanitair

Tegel Outlet Zwaag uit Hoorn en sanitair worden tegenwoordig in één adem genoemd. Na de verhuizing van ons magazijn en onze nieuwe showroom aan de Factorij 61 in Zwaag, hebben wij ons assortiment uitgebreid met heel veel sanitair. Door onze vele contacten binnen de installatiebranche, bieden wij u een bijzonder groot assortiment sanitair aan. Wij kunnen 90% van al het sanitair leveren dat op de Nederlandse markt te verkrijgen is. U vindt diverse opstellingen in onze showroom, zodat u direct een goede indruk krijgt om thuis of voor uw bedrijf aan de slag te gaan.

Bezoek in Hoorn de showroom voor uw sanitair

Komt u gerust eens langs in Hoorn en bezoek onze showroom voor sanitair. Onze outlet met enorme voorraad en de uitgebreide showroom, bevinden zich in Zwaag, vlakbij Hoorn. Hier kunt u vrijblijvend informatie inwinnen, prijzen bekijken en advies ontvangen van de kenners . Wij zien u graag terug bij de grootste leverancier voor uw sanitairbenodigdheden, Tegel Outlet Zwaag.