Keuken Hoorn - Tegeloutlet Zwaag - Tegel Outlet Zwaag
Officiele Tegelgrossier
Usp 1 Tegelzwaag
Grote showroom
Usp 2 Tegelzwaag
Vakkundig en ervaren personeel
Usp 3 Tegelzwaag
Vaak uit voorraad leverbaar

Keuken Hoorn

Wanneer u op zoekt bent in Hoorn naar tegels voor uw keuken, dan is Tegel Outlet Zwaag uw nummer één groothandel voor alle bedrijven en particulieren. Dat komt omdat wij tegen een voordelige prijs alle denkbare tegels kunnen leveren, geschikt voor ieder doel. Wij kopen onze voorraad altijd in grote aantallen, tegen lage inkoopprijzen in. Direct bij de fabrieken van alle bekende merken. Dit betekent voor u dat wij altijd alle merken tegen zeer scherpe tarieven kunnen aanbieden. Tegel Outlet Zwaag is ruim dertig jaar een bekende naam in Hoorn. Dit voornamelijk door ons enorme aanbod aan tegels voor sanitair, keukens, vloeren en tuinen. Omdat wij een zeer breed assortiment mogen aanbieden, kunnen wij u werkelijk alles bieden. Heeft u ooit eens een speciaal design, een bijzonder formaat of een interessante geprijsde tegelsoort gezien? Wij kunnen het u altijd leveren of het wordt reeds tentoongesteld in onze showroom.

Een nieuw keuken betegelen in Hoorn

U woont in Hoorn en u wilt een nieuwe keuken betegelen? Dan weet u waarschijnlijk al dat de grootste tegelgrossier heel dichtbij is. Een nieuwe keuken is een duurzame aankoop, waar u jarenlang plezier van zult hebben. Een prachtige afwerking van speciaal geselecteerde tegels is dan erg belangrijk. Tegel Outlet Zwaag biedt u alle denkbare soorten en maten aan om aan uw wensen te voldoen. Dankzij onze showroom heeft u al snel een duidelijk beeld van ons assortiment en kunt u ideeën opdoen voor uw droomkeuken. Onze medewerkers zijn ervaren specialisten die vakkundig met u meedenken. Met persoonlijke aandacht voor u helpen wij ideeën en dromen te realiseren.

Contact voor keukentegels in Hoorn

Contact met de tegelspecialist voor uw keukentegels in Hoorn kan via onze website. Hier heeft u alvast een zeer duidelijk beeld van alle mogelijkheden die wij aanbieden. Maar natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom en outlet in Zwaag. Heeft u ideeën of bouwtekeningen? Neemt u die gerust mee, dan kunnen wij u passend adviseren.