Badkamer Hoorn - Tegeloutlet Zwaag - Tegel Outlet Zwaag
Officiele Tegelgrossier
Usp 1 Tegelzwaag
Grote showroom
Usp 2 Tegelzwaag
Vakkundig en ervaren personeel
Usp 3 Tegelzwaag
Vaak uit voorraad leverbaar
Badkamer Hoorn – Tegeloutlet Zwaag

Badkamer Hoorn

Voor alle tegels en sanitair voor uw badkamer moet u beslist in Hoorn en omstreken zijn. Daar ligt namelijk het plaatsje Zwaag, waar Tegel Outlet Zwaag een enorme showroom tentoonstelt. Zoals onze naam al zegt, zijn wij de specialist in alle soorten tegels. U vindt in onze showroom een uitgebreide outlet store, waar vele soorten direct uit voorraad leverbaar zijn. Tegel Outlet Zwaag koopt alle tegels en sanitair in grote hoeveelheden in, tegen een lage inkoopprijs. Dit vertellen wij u zodat u kunt begrijpen waarom wij alle bekende merken kunnen aanbieden tegen zeer scherpe tarieven. Met persoonlijke aandacht voor u en onze uitstekende service helpen wij u graag de juiste keuzes maken op het gebied van tegels. Wij vertellen u graag welke trends er spelen, wat de vernieuwde ontwikkelingen zijn en welke scherpe prijzen hierbij horen. Omdat wij inkopen bij ruim vijfendertig fabrieken, kunnen wij altijd alle soorten tegels en sanitair benodigdheden voor uw badkamer leveren.

Sanitair voor uw badkamer in Hoorn

Tegel Outlet Zwaag heeft zich ontwikkeld tot een groothandel voor bedrijven en particulieren in Hoorn. Behalve tegels bieden wij ook het sanitair aan voor uw badkamer in Hoorn. Na de verhuizing van ons magazijn en onze nieuwe showroom aan de Factorij 61 in Zwaag, hebben wij ons assortiment uitgebreid met heel veel sanitair. Door onze vele contacten binnen de installatiebranche bieden wij u een bijzonder groot assortiment sanitair aan. Wij kunnen 90% van al het sanitair leveren dat op de Nederlandse markt te verkrijgen is. Dat betekent voor u dat binnen één bedrijf terecht kunt voor al uw benodigdheden voor de badkamer.

Bezoek in Hoorn onze showroom voor alle badkamers

Komt u gerust eens langs in Hoorn en bezoek onze showroom voor alle badkamers. Onze outlet met enorme voorraad en de uitgebreide showroom, bevinden zich in Zwaag, vlakbij Hoorn. Hier kunt u vrijblijvend informatie inwinnen, prijzen bekijken en advies ontvangen van de kenners . Wij zien u graag terug bij de grootste leverancier voor uw badkamerbenodigdheden, Tegel Outlet Zwaag.