Tegelhandel Hoorn - Tegel Outlet Zwaag - Tegel Outlet Zwaag
Officiele Tegelgrossier
Usp 1 Tegelzwaag
Grote showroom
Usp 2 Tegelzwaag
Vakkundig en ervaren personeel
Usp 3 Tegelzwaag
Vaak uit voorraad leverbaar
Tegelhandel Hoorn – Tegel Outlet Zwaag

Tegelhandel omgeving Hoorn

De beste tegelhandel is Tegel Outlet Zwaag uit de omgeving Hoorn. Wij bieden zeer voordelige prijzen aan voor de beste merken. Dit kunnen wij alleen realiseren doordat wij ruim dertig jaar zaken doen met fabrieken in Nederland en verder. Daar kopen wij direct bij de fabrikant onze tegels in tegen lage tarieven. Zo kunnen wij als klant ook lage tarieven blijven aanbieden. Ons assortiment is zeer breed, ‘nee’ verkopen wij niet en exclusiviteit kunnen wij altijd leveren. Omdat wij verhuisd zijn naar een grotere locatie in Zwaag, vlakbij Hoorn, kunnen wij een enorme voorraad direct leveren. Dat maakt het voor de klant een zeer prettige ervaring. U kunt namelijk ideeën opdoen in onze showroom en direct de tegels meenemen vanuit de outlet store. Onze medewerkers zijn echte kenners en weten precies welke soort u het beste kunt gebruiken voor uw badkamer, keuken of vloer.

De showroom van de tegelhandel uit Zwaag

De tegelhandel uit Hoorn heeft een grote showroom in Zwaag, vlakbij Hoorn. Daar vindt u ons zeer vakkundig personeel met meer dan dertig jaar ervaring. Zij helpen u graag een keuze maken uit ons enorme assortiment aan kwaliteitstegels. Wij laten u graag zien wat er mogelijk is op het gebied van tegels. Want Tegel Outlet Zwaag biedt alle denkbare modellen en merken aan zodat u bij ons altijd slaagt. Onze tegels zijn voor het grootste gedeelte direct uit voorraad leverbaar zodat u er direct thuis of in uw bedrijf mee aan de slag kunt. Wij helpen u graag op weg met onze gratis totaalservice Doe-het-zelf. Want onze specialisten dragen graag hun kennis aan u over om ervoor te zorgen dat de kwaliteitstegels van Tegel Outlet Zwaag goed tot hun recht komen.

Bezoek de tegelhandel uit Zwaag

Komt u gerust eens langs en bezoek onze showroom van de tegelhandel in Zwaag. Onze outlet met enorme voorraad en de uitgebreide showroom, bevinden zich in Zwaag, dit ligt vlakbij Hoorn. Hier kunt u vrijblijvend informatie inwinnen, prijzen bekijken en advies ontvangen van onze kenners. Wij zien u graag terug bij de grootste leverancier in tegels, Tegel Outlet Zwaag.